Kedves Kollégák!

Mint tudjátok a FIBA Europe minden évben kiad egy színvonalas oktatási anyagokat tartalmazó összeállítást, amit minden nemzeti szövetségnek a rendelkezésére bocsát, ezzel is segítve a játékvezetők oktatását. 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy az elmúlt négy évben kiadott oktatási anyagokat összegyűjtöttük és feltöltöttük, hogy a fejlődéseteket segítsék ezek a videoklipek.

Tudni kell, hogy ezen összeállítások rendkívül nagy helyigénnyel rendelkeznek, emiatt igen nehézkes lenne a honlapon való tárolásuk, illetve lemezre sem lehet kiírni a méretük miatt, így keresni kellett egy olyan megoldást, ami a lehető legegyszerűbben megoldja ezt a problémát.

A GOOGLE kialakított egy olyan fiókrendszert, ami lehetővé teszi nagy méretű fájlok feltöltését, valamint a létrehozott mappák publikálását is, így bárki számára elérhető és letölthető formában megjelenik az adott link birtokában, bármiféle regisztráció nélkül, tehát annak sem akadály a letöltés, aki nem rendelkezik GOOGLE fiókkal.

Alább felsoroljuk évekre lebontva azokat a linkeket, amiken keresztül megnyithatók és letölthetők a fájlok 

2014-es összeállítás:
   
2013-as összeállítás:
   
2012-es összeállítás:
   
2011-es összeállítás:
   
2010-es összeállítás:


(Az eredeti formátum megjelenítéséhez, az exe fájlt kell megnyitni, viszont lehetőség van csak a klipek megtekintésére is anélkül, hogy az egész mappát le kellene tölteni a Content/Videos mappákra kattintva.):